månadsarkiv: februari 2015

Nya intervjuer

Ulrika Jäger
 
 
Nu finns det 2 nya intervjuer att ta del av. Eftersom jag mest av allt gör intervjuer, hittills i varje fall, så har jag skapat ännu en sida för dem. Om du väljer Intervjuer 1 kan du läsa om Ulrika Jäger, som jag höll kurs ihop med på Fridhems Folkhögskola sommaren 2014.Lola 5
 
 
Under Intervjuer 2 finns intervjun med Carola Korpstjärna Ravenstar, som jag nu äntligen har lyckats träffa per telefon. De fina fotona har hennes vän Tina Löfstrand skickat hit från Jämtland.

Övningsboken är här!

övn bok omslag 2
De senaste veckornas intensiva arbete har resulterat i 2 nya böcker. Övningsbok för häxor som i många år bara har funnits som brevkurs och senare som e-bok, finns nu äntligen som en riktig pappersbok, en bok att hålla i handen, ta med sig ut i naturen och anteckna i. Många har frågat efter det. Om några dagar kommer den att dyka upp på Adlibris och Bokus hemsidor. Läs mer om boken under Annonser ovan.

Den andra boken är en diktsamling som jag har samlat till i flera år. Vinterljus heter den och den kan du läsa mer om här. Den kan köpas på samma sätt som övningsboken. Jag kommer att läsa en del av dikterna söndagen den 26 april hos Linda Braekhus i Häxans Hus i Henset. Mer om detta senare.

Snart kommer jag även att publicera en kort intervju med Ulrika Jäger, lövjerskan som jag höll häxkurs tillsammans med förra sommaren på Fridhems folkhögskola. Det är förresten hon som är völvan på omslaget till övningsboken. Håll utkik under Intervjuer!