månadsarkiv: april 2015

Nytt på sidan

Snart är sommaren här och då kommer jag inte att ägna mig så mycket åt Naturtro.se eftersom jag har andra projekt på gång. Men du som är läsare får gärna skicka in bidrag: dikter, tankar, upplevelser, funderingar.

haxans hjartaNytt sen sist är att jag under fliken Moder Jord berättar om begreppet Ekocid och vad det innebär. Jag har recenserat boken Häxans hjärta, se under Recensioner. Det finns också en ny dikt och en novell som är ny för somliga, fast inte för dem som redan har läst den i Fria Tidningen.

 

Linda vid trädImorgon den 16 april utkommer Tidningen Näras aprilnummer med den intervju jag gjorde i höstas med häxan Linda Braekhus. Hon berättar där om sina upplevelser av naturväsen.

 

 

litt rundaJag vill också påminna om Litteraturrundan den 25-26 april. Programmet finns här: http://www.litteraturrundan.se/. Tillsammans med Österlenhäxan Shaeen Svanede kommer jag att läsa dikter i Häxans Hus i Henset söndagen den 26 april kl 12 och kl. 14. Om du tänker dig dit så boka plats hos Linda på tel 072-32 19 802.