Frågan

Vad vill du göra i nästa liv?

Eveliz
Eveliz Elving, Stockholm
Jag skulle vilja vara en människa utan skuld och skam och rädslor, med förmåga att leva i alla världar.

Elise
Elise Hauksson, Åre
Jag vill vandra i Gudinnans spår, dansa, leka och skratta, släppa kampen och vila ut. Jag vill återigen förenas med min älskade!

Berit
Berit Vikström Fred, Trelleborg
Jag vill vara en fåraherde som vandrar i naturen och ser det sköna i det enkla.

Murli
Murlidhar Soogrim, Höör
I nästa liv vill jag inte gå igenom samma mörker en gång till, eftersom det har varit mycket smärtsamt. Jag vill födas med ett helt hjärta och lysa som en sol.

Nina
Nina Lindvall, Gärds Köpinge
I mitt nästa liv ska jag leva på Tahiti och vara en medicinkvinna. Då får jag vara i ett varmt land och slipper mörkret och kylan här. Det känns som Tahiti har goda energier. Och att få äran att hjälpa andra känns bra. Jag hoppas faktiskt att få starta den resan redan i detta livet, som svensk medicinkvinna i form av en häxa.

Christel
Christel Simonsson, Vetlanda
I mitt nästa liv vill jag vara en huskatt hos en äldre dam där jag ska ligga på ett skinn framför en öppen spis och ha det gott. Jag ska också ha en fönsterplats i söderläge i köket och kunna se vad matte gör. Vi ska ha det bra tillsammans och vara varandras sällskap, men också ge varandra det utrymme vi vill ha.

Tove
Tove Metha, Höör
Framför allt vill jag glädjas över livet. Sedan skulle jag vilja göra mitt allra bästa för att vara öppen och nyfiken på allt, lära mig om livet, naturen, djuren och människan och försöka förstå hur allting hänger ihop, undra och förundras över det otroliga mysterium som vi alla är del av.